ontspanningsmassages

ONTSPANNINGSMASSAGE: EEN ULTIEME ONTSPANNING

 

 

Wat is een Ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage die als intentie heeft lichaam en geest tot rust te brengen. Tijdens de massage worden er op een milde manier verschillende massagetechnieken gebruikt. Hierdoor ontspannen de spieren, wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Het doel is geestelijke en lichamelijke stress te reduceren en het zelf genezend vermogen van het lichaam aan te spreken. Hierdoor kan een ontspanningsmassage bij lichamelijke klachten verlichting brengen, pijn verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen. Het regelmatig ontvangen van een ontspanningsmassage kan preventief werken in het voorkomen van klachten. Het lichaam slaat de ontspanning op in haar cel geheugen waardoor het makkelijker naar een ontspannen staat terug kan keren. Wacht dus zeker niet tot je (pijn)klachten hebt, maar boek liever preventief jouw ontspanningsmassage! 

Uit welke massages kan ik kiezen ?

 Ontspanningsmassage Rug – 45 minuten € 50,=
In het gebied van de bovenrug, schouders en nek wordt vaak veel spanning vastgehouden. Zeer weldadig om deze spanning af te laten voeren

 Ontspanningsmassage Benen – 45 minuten € 50,=
Heb je vaak last van kramp in je kuiten, onrustige benen, korte hamstrings? Dan is dit een zalige, ontspannende massage!

 Hot stone ontspanningsmassage – 45 minuten € 65,=
Een verwarmende massage die bestaat uit een voorbereidende ontspanningsmassage, gevolgd door een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van olie èn warme basalt stenen. Deze massage geeft een diep ontspannend effect op lichaam en zenuwstelsel.

Ja dat wil ik! Hoe kan ik mijn ontspanningsmassage boeken?

Je wilt een ontspanningsmassage boeken

Locatie: Champs sur Tarentiene
Neem contact met me op: jrvaneijk35@gmail.com  / +33784874213