Eerste FeelGood wandeling

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 13:13

Zaterdag 19 juni heb ik mijn eerste FeelGood wandeling in Katwijk aan Zee gegeven.
Het strand en het duinpad leende zich goed voor een heerlijke ochtendwandeling.
Tijdens het wandelen heb ik de enthousiaste dames laten kennismaken met het "barefoot wandelen" en de voordelen daarvan.
Zowel de deelneemsters als ik waren na afloop enthousiast.

Wil jij de reeks FeelGood wandelingen ook volgen, dat kan. Op zaterdag 26 juni start om 09.00 uur een drieweekse FeelGood wandelreeks. De kosten hiervoor zijn €45,- .
Voor meer informatie mail mij: jrvaneijk35@gmail.com
www.feelgoodfeelfit.nl

Review van één van de deelneemsters:
"Barefoot walking is meer dan alleen op blote voeten lopen. Door bewust na te denken over hoe je loopt en dat je door kleine aanpassingen jouw lopen kan verbeteren werd deze morgen op een heel duidelijke manier uitgelegd door Judith die met veel enthousiasme ons in een kleine groep over het strand van Katwjk van alles heeft verteld en laten zien over deze oervorm van lopen. Zeker een aanrader!" - Angelina

Niet gehinderd door enige kennis vooraf over de principes en de gedachte gang achter het barefoot wandelen, heb ik vanmorgen de wandeling met Judith meegemaakt. Wat een leuke manier om de dag op een actieve manier te starten! Een fijne combinatie van kennisoverdracht die je gelijk kan toepassen in een ontspannen sfeer, aan zee .  Hoewel ik best veel wandel, heb ik waardevolle tips gekregen. Ingrid 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.